Meddelelses-
bladet Antroposofi

Artikel fra ”Antroposofi”Antroposofisk Selskabs meddelelsesblad

Læs fra sidste nummer: 

Værdighedens lys og mødet

Af Johannes Greiner

Forfatteren til artiklen beskriver, hvorledes han ikke lever i den bevidsthed, at verdenssituationen er en katastrofe, og at alt bliver stadig værre - han skriver, at han måske er naiv og ikke betragter tingene rigtigt.  Men han oplever, at han er vidne til en solopgang - og ikke en solnedgang.

Johannes Greiner ser det nye lys komme der, hvor der finder et menneskemøde sted - det kan være mellem to eller flere - og at der findes væsener, som venter på disse øjeblikke - han kalder dem englevæsener - og disse væsener er utroligt hjælpsomme, hvor mennesker vil møde hinanden i værdighedens tegn.

JG beskriver, hvordan disse  intense møder kan give muligheder - der opstår et særligt "rum" - som om der er et tempel eller en katedral omkring dem.

JG henviser til Rudolf Steiners foredrag: "Hvad udvirker englen i vort astrallegeme?". 

Forfatteren giver et billede på, hvad værdighed er: Vi forstiller os, at ethvert menneske går igennem verden med et lys i hånden - og spørgsmålet om værdighed er: Hvad kan jeg gøre for, at mit lille lys ikke går ud? Hvornår lyser det mere - eller mindre? Hvordan blafrer det, når jeg gør det ene eller noget andet? Hvor finder jeg det sted, hvor man igen kan tænde det?

.

 

Læs hele artiklen HER

Persondatapolitik - LÆS HER 

"

Send et gratis prøvenummer af nyhedsbladet "antroposofi"

Navn *

E-mail *

Tlf. *

Adresse *

Send mig gratis prøvenummer